Отзывы

Довольные клиенты и их здоровые питомцы помогают нашей Ветеринарной клинике «Анималия» развиваться и не унывать в моменты трудностей.  Если вы еще не наш клиент, а только думаете о том, можно ли нам доверить своего питомца, рекомендуем познакомиться с отзывами ниже. А если наши специалисты уже помогли вам, просим оставить свой.
Большая Анна
3 минуты назад
Все на высоте! Любимая клиника, полное доверие к работе профессионалов.
Большая Анна
3 минуты назад
Все на высоте! Любимая клиника, полное доверие к работе профессионалов.
Барская Ирина
13.02.2024 14:56
Все прекрасно
Настя
13.02.2024 12:38
Возникла необходимость консультации по замене препарата, так как животное не переносит уколы да и на сам препарат не очень воспринимался организмом животного. Так как изначально лечились в этой клинике решили позвонить и посоветоваться по поводу аналогов или заменителей препаратов, но в таблетках. Дозвонились. Трубку взяла администратор которая выслушав нас сказала, что через полчаса вас наберёт врач и все расскажет. Через час опять набрала клинику где та же администратор безапелляционным тоном сообщила, что препарат нечем заменить нельзя, а если животное не переносит уколы, то возите его на уколы в клинику, на мой же вопрос почему мне это не озвучивает врач и могу ли я с ним поговорить последовал ответ, что он занят и мне уже ответ дали. После этого разговора у меня сложилось стойкое ощущение, что клиенты клиники интересны ровно до того момента, пока они не задают лишних вопросов.
Валентина
29.01.2024 17:10
Щиро дякуємо персоналу клініки за кваліфіковану допомогу. Робили дві операції одночасно, а також попередньо УЗД і аналізи, все пройшло добре, собака швидко відновилась і почувається добре) Хочеться відзначити, що у клініці не беруть кошти за кожне питання (як це було у іншій клініці, коли прийшли на вакцинацію і просто спитали чим можна закапати очі, нам виписали краплі і у чеку ми побачили суму 350 грн за консультацію по очам), а озвучують реальні ціни за послуги та особливо приємно, що лікар через тиждень після операції зателефонував щоб спитати про стан собаки. Ми потрапили у Анімалію за рекомендацією знайомих, тепер і я можу порекомендувати) Сервіс дуже сподобався, завжди привітні співробітники та компетентні відповіді на питання, навіть в телефонному режимі. Окрема подяка лікарю Белокурову Артему Геннадійовичу за його працю.
Ольга
23.01.2024 08:21
Все сподобалось. Дуже добре ставлення до тваринок.
Ирина
17.01.2024 23:13
Сучасна з привітним персоналом ветеринарна клініка
Тетяна
08.01.2024 12:04
Раніше, читаючи негативні відзиви про ветеринарну клініку Анімалія, я думала, що це «діло рук» конкурентів, бо не один раз зверталася до цієї клініки і була дуже вражена уважним відношенням до тваринок та їх господарів. Скажу більше, декілька років тому, в Анімалія, врятували мою, на той час не молоду вже, улюбленицю, прооперували призначили адекватне лікування, коли виникали питання я дзвонила до клініки, разом з лікарем ми корегували лікування, замінювали ліки, в залежності від стану кішечки. Спогади про ті часи в мене дуже приємні. Але, нажаль, тільки про ті часи. І ось, нещодавно, я знову звернулась до Анімалія і від цього звернення в мене залишилися дуже неприємні спогади. Звернулась я до клініки, декілька раз наголосивши на тому факті, що завжди жвава тваринка стала дещо в’ялою і почала поганенько їсти. Лікар, який оглянув мою улюбленицю, поміж ділом, констатував, що в неї зубний камінь, який наріс за роки її життя, і не погано було б почистити зуби, але зараз це не має значення, бо в тваринки проблеми з підшлунковою, виходячи з аналізів крові, які були зроблені не натощак, а отже не є достовірними на 100% і мають в деяких показниках похибку і не треба мати медичної або ветеринарної освіти, щоб це розуміти (кожен з людей хоча б раз в житті здавав аналіз крові). Отже, було призначено лікування підшлункової. Після лікування деякий час все було гаразд, але пройшло десь півтора місяця і проблема виникла знов. Знов, я хапаю свою улюбленицю і біжу в клініку, все повторюються, знову аналіз крові не натощак, знову діагноз «пальцем в небо» проблема підшлункової, ще більше лікувальних препаратів включаючи антибіотик. Прийшла я до дому, почала лікування, а воно не дає жодного ефекту і замість поліпшення стану кішки, відбувається все навпаки, вона почала мене уникати, майже перестала їсти, хоча до того їла, було видно, що її щось турбує. Я не знаходила собі місця і на роботі поділилась своєю проблемою з колегою, яка не будучи медичним працівником чи ветеринаром, вислухавши мене, висловила припущення, що вся справа в зубах і порадила звернутися до іншої клініки, що я і зробила. Хочу зразу сказати, що в іншій клініці нам допомогли і проблема була дійсно пов’язана з зубами. Резюмую. Анімалія, що з вами сталося, чому з прекрасної клініки ви перетворилися на комерційне підприємство, яке не зацікавлене в лікуванні тваринок, а зацікавлене тільки в зароблянні грошей. І як, не прикро, але я змушена з вами попрощатися, бо помилки з діагнозом це неприпустимі помилки, бо як кажуть в народі, раз випадковість, два закономірність.
Татьяна Бабенко
01.12.2023 18:39
Я обратиламь он-лайн и настолько шокирована и удивлена добрым и отзывчивым персоналом ветклиники" Aнималия,администратор Илоночка уделила мне 2 дня саоего времени подряд, самое большое внимание,она отвечала на мои 100 вопросов,она писала мне в вайбер рецепты,она вечером, просто по-человечески пожелала мне и моей собачке спокойной ночи и пообещала,что все будет хорошо!Сейчас редко встретишь такое замечательное и внимательное отношение к чужому горю ,ведь не каждый может понять,как тяжело терять родную собачку.Огромное спасибо ветврачу СУБЧЕВУ ВЛАДИМИРУ,внимательный добрый,отзывчивый, врач от Бога.Уделил внимание ,хоть я из другого города,написал лечение,хоть был выходной. Какая хорошая и профессиональная ветклиника,здесь относятся к людям и их питомца с уважением,вниманием и назначают действенные лечение.Я уверена, что моя любимая собачка в руках надёжных докторов и просто добрых людей Дай вам Бог здоровья, благополучия и удачи, я низко кланяюсь за такое человеческое отношение!!!!
Лилия
24.11.2023 12:24
Все супер,сделали прививки котику.Мы довольны,как всегда